Kelebek'ten Dev Projeler İçin İddialı Çözümler

Kelebek

Türkiye'nin köklü mobilya markası Kelebek, yurtiçi ve yurtdışında 8 binden fazla projede gerçekleştirdiği dekorasyon çalışmalarıyla elde ettiği birikimi, bugün Türkiye'nin en prestijli projelerine yansıtmaya devam ediyor.

Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “Yenilikçi tasarımlarımız ve her türlü projeye özel sunduğumuz iddialı çözümlerle, mobilya ve mutfak alanında fark yaratıyoruz” dedi. Türkiye`de modüler mobilya ve mutfak denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; trendleri belirleyen iddialı tasarımlara sahip ev mobilyalarının dışında, konut, otel ve yurt gibi büyük projelerin dekorasyon ve tefriş çalışmalarını da uzman ekipleriyle yürütüyor. Bugüne kadar 8 binden fazla projenin, mutfak, banyo, çamaşır odası, vestiyer ve gömme dolap gibi uzmanlık ve donanım gerektiren alanlarda yenilikçi çözümler üreten Kelebek, üstlendiği her projede çıtayı daha yukarı taşıyor.
Projeli işler alanında atağa kalktık
Kendine has çizgisi ile Türkiye’nin ilk markalı mobilyasını üreten Kelebek’in, projeli işler alanında gerçekleştirdiği çalışmalarla atağa kalktığını vurgulayan Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Ali Serdar Sorfük, “Yıllardır çok önemli projelere imza atan bir marka olarak, sadece bu alanda çalışan bir departmana sahibiz ve tüm çalışmaları titizlikle takip ediyoruz. Yenilikçi tasarımlarımız ve her türlü projeye özel sunduğumuz çözümlerle, mobilya ve mutfak alanında fark yaratmaya devam edeceğiz” dedi.